Jelentkezés konzultációra

Mentálhigiénés segítő beszélgetés

Milyen egy segítő beszélgetés? A mentálhigiénés segítő beszélgetés során biztonságra, elfogadásra, megértésre és támogatásra számíthatsz. A konzultáció során egy általad hozott problémát (pl. munkahelyi stressz, tartós lehangoltság, stb.) beszélünk meg, majd közösen keresünk megoldást. A beszélgetés során felfedezheted a benned rejlő erőforrásokat, mélyebb önismerethez jutsz, amit a hétköznapok során hatékonyan alkalmazhatsz. Bővebb információért kattints ide!

Milyen módjai vannak a konzultációnak? Személyesen Székesfehérváron a Vörösmarty tér 8. szám alatt, és Skype-on (ahaelmeny).

Mennyibe kerül és mennyi ideig tart? A konzultációk ára 6000 forint, és 60 percig tartanak. Ha a Skype-os megoldást választod, akkor 4500 forintba kerül 60 perc.

Rendszerállítás

Különböző eszközök segítségével megjelenítjük azt a rendszert (családot vagy munkahelyi közösséget), amelyben konfliktusod van. A rendszerállításról itt olvashatsz bővebben.

Milyen módjai vannak a konzultációnak? A konzultáció csak személyes találkozó keretén valósítható meg Székesfehérváron a Vörösmarty tér 8. szám alatt.

Mennyibe kerül és mennyi ideig tart? A konzultáció ára 6000 forint, és 60 percig tart.

Jelentkezéshez hívj a 06-30/881-4290-es telefonszámon vagy töltsd ki a következő jelentkezési lapot, és felveszem Veled a kapcsolatot! Ha bármilyen kérdésed van, írj az ahaelmeny[kukac]ahaelmeny.hu e-mail címre!

A jelentkezésre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.

Űrlap

Válassz az alábbi konzultáció típusok közül!