Jelentkezem

Itt teheted meg jelentkezésed a konzultációkra. Az űrlapon elkérem a telefonszámod, hogy minél hamarabb tudjunk időpontot egyeztetni.

Elkérem a lakcímed is és az e-mail címed, hogy a számlát a megfelelő helyre tudjam küldeni.

Mentálhigiénés segítő beszélgetés

Milyen egy segítő beszélgetés? A mentálhigiénés segítő beszélgetés során biztonságra, elfogadásra, megértésre és támogatásra számíthatsz. A konzultáció során egy általad hozott problémát (pl. munkahelyi stressz, tartós lehangoltság, stb.) beszélünk meg, majd közösen keresünk megoldást. A beszélgetés során felfedezheted a benned rejlő erőforrásokat, mélyebb önismerethez jutsz, amit a hétköznapok során hatékonyan alkalmazhatsz. Bővebb információért kattints ide!

Milyen módjai vannak a konzultációnak? Személyesen Székesfehérváron, és Skype-on (ahaelmeny).

Mennyibe kerül és mennyi ideig tart? A konzultációk ára 6000 forint, és 60 percig tartanak. Ha a Skype-os megoldást választod, akkor 5000 forintba kerül 60 perc.

Rendszerállítás

Különböző eszközök segítségével megjelenítjük azt a rendszert (családot vagy munkahelyi közösséget), amelyben konfliktusod van. A rendszerállításról itt olvashatsz bővebben.

Milyen módjai vannak a konzultációnak? A konzultáció csak személyes találkozó keretében valósítható meg Székesfehérváron.

Mennyibe kerül és mennyi ideig tart? A konzultáció ára 8000 forint, és 90 percig tart.

Jelentkezéshez hívj a 06-30/881-4290-es telefonszámon vagy töltsd ki a következő jelentkezési lapot, és felveszem Veled a kapcsolatot! Ha bármilyen kérdésed van, írj az ahaelmeny[kukac]ahaelmeny.hu e-mail címre!

A jelentkezésre az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.

    Válassz az alábbi konzultáció típusok közül!

    Válassz az alábbi időtartamok közül!
    60 perc90 perc